jag ska bli bättre på uppdatering jag jobbar på de

Idag har jag bara degat, var ledig från skolan eftersom jag hade comp ledigt på psykologin. Det enda jag gjort är att kollat på tv, ätit frukost och duschat vilket jag verkligen behövde och nu kommer Christian och ska hämta mig så ska vi nog laga mat och baka! Hoppas att jag får träffa hans flickvän idag med som flyttat hit rätt nyligen, spännande!

Dresscode och facelook!jag skriver om igår

Igår hade jag och Sara bestämmt oss för att gå till karisma (man skulle få goodiebag och det skulle vara girls night out) men när vi väl var där gick vi till McDonalds istället för att fundera på om det verkligen var värt det så efter en hamburgare och massa skratt och uttryck som t.ex. korv med bröd bestämmde vi oss för att dra till avenyn. Väl där träffade vi Sara's vän Emil som hade med sig lite kompisar och dom ville dra till exet och då drog vi vidare till berså. Vi dansade, gäspade, tröttnade, taggade o.s.v. sen fick jag min korv med bröd och Sara fick sin idag!


hey good looking what's cookingGlada sara!

ny dag och en ny början

Ja då är man singel igen var över ett år sedan sist, känns konstigt fast sånt är livet antar jag. Nu ska jag städa mitt rum sedan duscha och åka hem till Sara för en trevlig kväll och utgång kommer bjuda på bilder ikväll för jag ska ha med mig kameran! Duktig som jag är.

Min mamma väckte mig imorse så gick hon ner till affären och köpte bacon och baguetter så vi gjorde en riktig go frukost ihop och satt och pratade, det är inte ofta jag och min mamma äter frukost ihop eftersom hon vanligtvis är uppe på orust på helgerna så det var väldigt mysigt skulle ta kort på min tallrik till bloggen innan jag börja äta men kameran låg i mitt rum och jag var för hungrig för att gå och hämta den haha.

I am number 4

Jag och mamma skulle på bio igår med hennes pojkvän och hans dotter men eftersom min mamma var sjuk så fick jag ta med mig en vän istället. Valde Maria eftersom vi pratat om att se den tillsammans, vi hade jätte kyl verkligen och filmen va bättre än vad vi hade väntat oss!

Innan bion hade jag lite extra tid över efter att jag hade duschat så bestämmde mig för att göra lite slarviga lockar i håret, snacka om att jag var förbannad på min plattång när jag försökte få det att fungera men det gick bra på en sida iallafall.


M&M

den bra sidan av håret!

@ my other lover

Är hos Maria har lagat mat snackat strunt och bara hållt varandra sällskap eftersom vi båda är sällskaps sjuka. Ska sova här med och på något sätt även hur många gånger jag vänder mig åt andra håller så håller jag om Maria i sömnen haha. I'm the man in our relationship. Vi lagade vår version av tacos förut jag stekte köttfärsen hon fixade med grönsakerna sen gjorde vi alliminumfolie tallrikar la på tacos chips och massor av ost och la in i ugnen, det blev riktigt gott kan jag lova. Sen efter det har vi kollar på Alladin och de 40 rövarna många skratt och mycket snack om allt och ingenting, precis så som en onsdag kväll ska spenderas.

Imorgon drar vi till MoveIT och ska skriva ut Maria för att hon sedan ska kunna börja på Mimers där jag har börjat, skönt att vi kommer gå på samma skola igen med tanke på alla omständigheter med MoveIT. Nu ska jag roa mig med facebook medans Maria duschar sen ska vi snacka hål i öronen på varandra tills vi somnar as always (så fort den ena börjat somna till kommer den andra på ngt som den bara måste säga, och så kan det hålla på i timmar!)
Så sleep tight!
Dagens låt:
Joshua Radin – I'd Rather Be With You [Radio Edit]

Inspotavla

Jag har för mycket fritid satte mig här om dagen och gjorde en inspirationstavla för att inte glömma vad det är jag vill köpa och för att komma ihåg olika plagg och färger som skulle se läckra ut som jag hittat i tidningar.

jag vet att bilden är på sidan och jag orkar faktiskt inte göra något som helst åt det, det är ändå inte så den ser ut nu när den hänger i insidan av mitt fina skåp tänkte bara visa hur grund idén var. Lägger upp en bild på hur allt blev imorn och jag måste börja använda mig av min kamera bilder är ett stort + spec när dom är av lite bättre kvalite än en mobilkamera!

dagens låt:
Mt. Eden – Oh That I Had

Klickat hem

Första riktiga dagen på Mimershus idag kan man säga, hade tyska och rättskunskap. Rättskunskapen verkade faktiskt väldigt intressant och tyska har aldrig vart min starka sida men om jag lägger manken till så kan jag höja mitt ig till ett g i steg 1 om jag klarar steg 2 nu. Sen ringde jag till h&m och frågade om jag beställde mer kläder att det lägger sig på samma beställning och det skulle det göra så blev jätte glad och pratade med mamma som också klickade hem några plagg.


Så detta väntar jag på nu:
Den byxdressen är så sjukt snyggt i ryggen!

good morning

Klockan är tjugo i tio och min buss går inte förens om två timmar så tänkte att jag kunde spendera några minuter till att blogga, eftersom maria väckte mig hon är alldeles för busig men är glad att hon äntligen kommit hem från sälen. Jag är faktiskt rätt pigg för ovanligehetens skull och valde redan igår vad jag ska ha på mig idag så slipper stressa med det fem minuter innan jag ska ta bussen.

så to do before i go to school:
Frukost
Smink
Fixa håret
Klä på mig
Borsta tänderna
Skölja med SB12
Packa väskan
Blogga och ta dagens bild
Pumpa musik

ny början, en fräsh start.

Jag har redareat alla mina gamla inlägg, förutom ett som var väldigt personligt och som jag inte ville glömma att jag har skrivit. Nu ska jag börja om och försöka göra detta minst en gång om dagen lite som en dagbok för mig själv och försöka ha med bilder och låtar. Så nu kör vi!

RSS 2.0